Wie is RH Websites en hosting

Wie ben ik?

wie is RH Websites en hosting

Raoul Hulsmans

Ik ben een freelance web developer. Ik werk voornamelijk met WordPress en Elementor Pro om websites te maken. Ik richt me vooral op kleine zelfstandigen, verenigingen en webshops die geen duizenden euro's willen of kunnen betalen voor een website. Ik lever professionele websites af die volledig responsive (perfecte weergave op alle toestellen) zijn, volledig beveiligd, beveiligde betalingsmogelijkheden en gemakkelijk in gebruik. Mijn doel is je een website af te leveren waar je over gaat stoefen bij je vrienden en familie. Ik lever, indien gewenst, het volledig pakket: webhosting, domeinnaam en website. Onderhoudspakketten worden op wens gemaakt. bv je wilt zelf inhoud toe voegen maar het updaten van de website laat je aan mij over, ik doe de inhoud en de updates, enkel back-ups,... Alles is bespreekbaar.
Ik heb alle Mailchimp certificaten behaald en ben dus Mailchimp certified, dus je volledige mail marketing kan ik ook voor mijn rekening nemen. Wat moet je je hierbij voorstellen: formulieren die automatisch een welkomstmail sturen, automatische nieuwsbrieven, automatische mailflows om bv een klant een kortingsbon op de dag van zijn verjaardag te sturen, abandoned cart mail (winkelwagen niet afgerekend),...