Wie is RH Websites en hosting?

wie is RH Websites en hosting

Raoul Hulsmans

Hey, Ik ben Raoul. Ik ben getrouwd en heb twee schatten van zonen. Jaren geleden was ik al bezig om websites te maken voor vrienden en familie en sinds een tijdje heb ik besloten om hier verder mee te gaan.
WordPress is voor mij de manier om tegenwoordig professionele websites te ontwikkelen. WP biedt ongelooflijk veel mogelijkheden aan zonder maanden te moeten programmeren. Welke website je ook wilt, WP en ik kunnen het aan. Om mij verder te bekwamen heb ik onder andere het certificaat 'MailChimp Certified' behaalt. MailChimp is één van de grootste mail marketing tools beschikbaar.
Als IT'er hebben hostingservers en de bijhorende technische uitdagingen hierbij nooit een probleem gevormd.

Ik ben voor de persoonlijke aanpak. Ik wil dat elke klant tevreden is en daarom neem ik maar een beperkt aantal projecten aan zodat elke site voldoende aandacht krijgt. Ik bespreek samen met je je ideeën met je zodat we tot een optimale website kunnen komen.
Ik volg permanent bijscholingen en online seminaries en webinars om mee te blijven met de laatste ontwikkelingen.