Portfolio websites

Hieronder vind je mijn portfolio van enkele websites die ik gemaakt heb met een beschrijving van de problemen en oplossingen.

BergOpBeringen zijn twee ergotherapeuten die therapie aan huis aanbieden. Ze hadden graag een website voor hun nieuwe zaak en na het bekijken van enkele site was het snel duidelijk dat ze beiden een voorkeur hadden voor eenvoudigheid. Geen veelvoud aan kleuren, niet te veel animaties en dergelijke. 

Ik heb hier gewerkt met de kleuren van hun logo en deze komen over heel de site terug. 

De website bestaat uit 5 pagina’s. De homepage, over ons, wie kan bij ons terecht, tarieven en de contactpagina. 
Op de tarieven pagina heb ik gewerkt met tabs om het geheel overzichtelijk te houden. 

Op de contactpagina hadden ze graag een livefeed van hun facebook- en instagrampagina. Er werd gekozen voor een simpel contactformulier. 

Zoals je merkt is de site in orde met hun cookiebanner en de site is in orde met de GDPR wetgeving.

Eco Heating is een bedrijf dat pelletkachels verkoopt in Hechtel-Eksel. De vorige site dateerde van 2016 en kon wel een update gebruiken. 

De website is volledig dynamisch en zo gemaakt dat de klant zelf nieuwe kachels kan toevoegen of verwijderen. 

Klanten kunnen ook een afspraak inboeken om de toonzaal te bezoeken en deze kalender wordt gesyncroniseerd met de klant zijn Google agenda. 

 

Pro Leopoldsburg is een lokale partij. Hun vorige website was volledig in PHP geschreven door één van hun vorige bestuursleden. Het nadeel van een website in PHP is dat je een progammeur moet zijn om updates aan te brengen op de site. 

De website is dynamisch gemaakt. Als je één van de bestuursleden selecteert om te contacteren wordt er automatisch een formulier gemaakt specifiek voor deze persoon. 

Ik heb de website overgezet naar een WordPress site zodat ze zelf nieuwsartikels kunnen toevoegen. 

Deze website draait niet op mijn hosting.

Protected by Security by CleanTalk