Je hebt nog geen website of je wilt je huidige website vernieuwen?
Ik bouw je professionele, responsieve en betaalbare website

Wat kost een WordPress website?

Wat gebeurt er als je aan een architect vraagt: “Hoeveel kost een huis?” 

Net zoals bij een huis is de kostprijs van een site van heel veel factoren afhankelijk. Ik moet eerst een goed idee hebben van wat je wilt bereiken met je webiste en welke functionaliteit je nodig hebt

Na een, volledig vrijblijvend, kennismakingsgesprek of uitgebreide email kan ik een duidelijke offerte maken. 

Om de site te hosten huur ik verschillende cloud VPS servers. Simpel gezegd: ik zorg dat elke site op de meest performante server staat zodat je een nooit inboet op snelheid. 

De servers zijn state-of-the-art als het gaat om snelheid, veiligheid en backups.

Een site zelf updaten is meestal geen enkel probleem. Ik kan hiervoor de nodige uitleg geven zodat je zelf artikels, foto’s en dergelijke kan toevoegen. 

Een site zelf onderhouden vereist wel de nodige technische kennis om te vermijden dat je site gehacked wordt, offline gaat door een plugin update, enzoverder. Als je dit kan is dit zeker mogelijk maar dan ligt de verantwoordelijkheid volledig bij jou na oplevering van de site.

Exclusief BTW

Basis website

Verenigingen, blog,...
499/vanaf (ex BTW)
.be domeinnaam 1ste jaar inbegrepen
5 pagina's
Volledig op maat van uw zaak
Onderhoudsplan mogelijk

Uitgebreid

Kleine webshop, KMO
999/vanaf (ex BTW)
.be domeinnaam 1ste jaar inbegrepen
Aantal pagina's in samenspraak
Volledig op maat van uw zaak
Onderhoudsplan mogelijk
Uitgebreide formulieren
Login voor klanten
GDPR/Cookiebeleid

Premium site

KMO, middelgrote tot grote webshop
1499/vanaf (ex BTW)
.be domeinnaam 1ste jaar inbegrepen
Aantal pagina's in samenspraak
Volledig op maat van uw zaak
Onderhoudsplan mogelijk
Uitgebreide formulieren
Login voor klanten
WooCommerce shop
Verschillende betaalmogelijkheden
GDPR/Cookiebeleid

Waarom een WordPress website laten maken door mij?

Ik neem een beperkt aantal projecten aan zodat ik me volledig kan toeleggen op de sites waar ik me bezig ben. Je weet altijd wie je moet contacteren en ik weet altijd over wat het gaat als je belt of mailt.

Vandaag de dag is het cruciaal dat je site er goed uitziet en werkt op alle toestellen. 60% van de sites wordt bezocht met een mobiel toestel (GSM of Tablet) Ik zorg dat je site er overal evengoed uitziet.

Net zoals een wagen heeft een site updates en onderhoud nodig. Ik bied verschillende onderhoudspakketten aan zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Een site hoeft niet altijd duizenden euros te kosten. Omdat ik met WordPress werk en als freelancer heb ik veel minder kosten waardoor ik de prijs betaalbaar kan houden. 

Je kan zelfs maandelijks je site afbetalen als dit beter uitkomt.

Ik lever de meeste sites af binnen enkele weken indien ik alle gegevens op tijd heb. Geen maanden wachten tot je site online is. 

Ik host je website op een snelle cloudserver en ik optimaliseer je site voor een optimale snelheid zowel op desktop als op mobiele toestellen.

Wat zeggen mijn klanten?

RH Websites en hosting
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Peter Pellaers
Peter Pellaers
10:14 27 Nov 21
Onze website & mails nu in handen van RH Website en hosting. Zeer tevreden over de vlotte... overschakeling! Vlotte en persoonlijke service.lees verder
Tom Collier
Tom Collier
08:09 19 Sep 21
Heel erg snel en goed geholpen met caching probleem, conflict plug-ins en optimalisatie van de... snelheid van een eigen website. De tussenkomst van RH websites & hosting zorgde voor veel tijdwinst nu alles vlotter en sneller draait. Een echte hulp en de enige web developer die we vonden die je ook verder helpt als de website niet door hen is ontworpen of gehost. Puike service!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
RH Websites en hosting
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Marco Oggianu
Marco Oggianu
2021-09-03T12:30:56+0000
Heeft voor ons een mooie website gemaakt. Neemt de tijd om te luisteren om zo een design te maken naar onze wensen!

Hoe ga ik te werk?

De kennismaking
Stap 1
We beginnen met een kennismakingsgesprek waar we je verwachtingen bespreken. We bekijken wat je wilt bereiken met je site, wat je budget is en wat je exact voor ogen hebt. We bekijken of je al een logo en een huisstijl hebt waar we op kunnen verder werken. Als dit niet het geval is zorg ik hiervoor.
De kennismaking
Stap 2
Als ik een duidelijk beeld heb van wat je verwacht van je site kan ik een duidelijke offerte opmaken. Je krijgt van mij een gedetailleerde offerte met alle éénmalige kosten en de eventueel terugkerende kosten.
De inhoud
Stap 3
Als je akkoord gaat met de offerte gaan we bekijken wat de exacte inhoud van je site moet zijn. Je kan hiervoor zelf inhoud en foto's aanleveren of je laat mij dit doen. Op dit punt gaan we ook je SEO strategie bespreken. Welke keywords heb je nodig en zijn belangrijk?
De inhoud
Het ontwerp
Stap 4
Nu kan ik beginnen aan de eerste ontwerpen. Ik start met je homepage omdat dit het begin is van je site. Dit gaat je een duidelijk beeld geven van de rest van de site. Dit is ook het moment dat ik een sitemap maak van al de pagina's op je site en de structuur. Dit is het moment dat ik feedback van jou nodig heb om de site volledig naar je wensen te maken.
Het ontwerp
Stap 5
Nu begint je site vorm te krijgen. Ik maak de rest van je pagina's in lijn met het gekozen design. De foto's en de inhoud worden toegevoegd en ik vraag je feedback.
Het testen
Stap 6
Op deze stap ga ik alle functionaliteit van je site testen en uitproberen. Als alles werkt naar behoren ga ik, indien je dit wenst, van jou en eventuele collega's hetzelfde vragen. Is alles duidelijk? Vindt iedereen zijn weg op de site? Komen de mails aan?
Het testen
Het moment
Stap 7
Nu gaan we de site live brengen. Al de DNS instellingen worden op punt gesteld en de site zal live geplaatst worden zodat iedereen je site kan gebruiken. Dit is het moment dat de site volledig opgeleverd wordt.
Het moment
Laatste controle
Stap 8
Ik hou de site nog 30 dagen in de gaten zodat er geen problemen opduiken. Dit is ook het moment dat je laat weten als je zelf nog problemen ziet of nog kleine aanpassingen wilt.
Laatste controle
One Tree Planted Logo

One Tree Planted is een erkende non-profit organisatie die zich bezig houdt met herbebossing. Ik ben blij om te zeggen dat RH Websites en hosting een officiële partner is. Voor elke €500 aan webdesign planten wij 5 bomen.

Wat zeggen mijn klanten?

Sonny Bergendorff
Landing page with Mailchimp integration
Lees verder
"Great experience. Very professional to work with. Highly recommended."
Shao Z
Update and debug website
Lees verder
"He paid close attention to details, followed directions, and met deadlines. Will be happy to work with him again!"
Alfiya K
Configure Mailchimp
Lees verder
Raoul is knowledgable, fast and proactive. He won't loose your time, he goes straight to the point, find solution and deliver the work. He understands what you need on the fly. Was a pleasure to work with him. Definitely will hire this freelancer again.
Previous
Next

Extra opties

Veelgestelde vragen