Waarom kiest u voor mij?

Ik neem een beperkt aantal projecten aan zodat ik me volledig kan toeleggen op de sites waar ik me bezig ben. Je weet altijd wie je moet contacteren en ik weet altijd over wat het gaat als je belt of mailt.
In de meeste gevallen krijg je van mij al een antwoord binnen enkele uren. Je moet niet nodeloos zitten wachten op een reactie.

Vandaag de dag is het cruciaal dat je site er goed uitziet en werkt op alle toestellen. 60% van de sites wordt bezocht met een mobiel toestel (GSM of Tablet) Je site zal er goed uitzien en perfect werken op alle mobiele toestellen.

Net zoals een wagen heeft een site updates en onderhoud nodig. Ik bied verschillende onderhoudspakketten aan zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Een site hoeft niet altijd duizenden euro’s te kosten. Omdat ik met WordPress werk en als freelancer heb ik veel minder kosten waardoor ik de prijs betaalbaar kan houden. 

Je kan zelfs maandelijks je site afbetalen als dit beter uitkomt. 

Ik lever de meeste sites af binnen enkele weken indien ik alle gegevens op tijd heb. Geen maanden wachten tot je site online is. 

Ik host je website op een snelle Cloud server en ik optimaliseer je site voor een optimale snelheid zowel op desktop als op mobiele toestellen. 

Mijn timeline

Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek waar we je verwachtingen bespreken. We bekijken wat je wilt bereiken met je site, wat je budget is en wat je exact voor ogen hebt. We bekijken of je al een logo en een huisstijl hebt waar we op kunnen verder werken. Als dit niet het geval is zorg ik hiervoor.

Offerte

Als ik een duidelijk beeld heb van wat je verwacht van je site kan ik een duidelijke offerte opmaken. Je krijgt van mij een gedetailleerde offerte met alle éénmalige kosten en de eventueel terugkerende kosten.

Inhoud

Als je akkoord gaat met de offerte gaan we bekijken wat de exacte inhoud van je site moet zijn. Je kan hiervoor zelf inhoud en foto's aanleveren of je laat mij dit doen. 

Design

Nu kan ik beginnen aan de eerste ontwerpen. Ik start met je homepage omdat dit het begin is van je site. Dit gaat je een duidelijk beeld geven van de rest van de site. Dit is ook het moment dat ik een sitemap maak van al de pagina's op je site en de structuur. Dit is het moment dat ik feedback van jou nodig heb om de site volledig naar je wensen te maken.

Ontwikkeling

Je site begint vorm te krijgen. Ik ontwikkel al de pagina's en voeg al de gevraagde functies toe en test ze. Google Maps, reviews, contactformulieren, webshop,... 

Functionaliteit testen

Op deze stap ga ik alle functionaliteit van je site testen en uitproberen. Als alles werkt naar behoren ga ik, indien je dit wenst, van jou en eventuele collega's hetzelfde vragen. Is alles duidelijk? Vindt iedereen zijn weg op de site? Komen de mails aan?

Site live brengen

Nu gaan we de site live brengen. Al de DNS instellingen worden op punt gesteld en de site zal live geplaatst worden zodat iedereen je site kan gebruiken. Dit is het moment dat de site volledig opgeleverd wordt.

Garantie en controle

Ik hou de site nog 30 dagen in de gaten zodat er geen problemen opduiken. Dit is ook het moment dat je laat weten als je zelf nog problemen ziet of nog kleine aanpassingen wilt.

Wat zeggen mijn klanten?

RH Websites en hosting
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
crazyboy lolcrazyboy lol
21:32 21 Dec 23
Willem-Jan KerstenWillem-Jan Kersten
14:16 28 Nov 23
Goede opvolging met verstand van zaken.Zeker aan te raden!
Boyd DriesenBoyd Driesen
12:36 28 Nov 23
Heel vlotte en persoonlijke samenwerking! Zeker aan te raden!
Steven VrijsenSteven Vrijsen
14:15 24 Jan 23
Peter PellaersPeter Pellaers
10:14 27 Nov 21
Onze website & mails nu in handen van RH Website en hosting. Zeer tevreden over de vlotte overschakeling! Vlotte en persoonlijke service.
Tom CollierTom Collier
08:09 19 Sep 21
Heel erg snel en goed geholpen met caching probleem, conflict plug-ins en optimalisatie van de snelheid van een eigen website. De tussenkomst van RH websites & hosting zorgde voor veel tijdwinst nu alles vlotter en sneller draait. Een echte hulp en de enige web developer die we vonden die je ook verder helpt als de website niet door hen is ontworpen of gehost. Puike service!
Elizabeth NijstenElizabeth Nijsten
09:55 18 Jul 21
Elizabeth NijstenElizabeth Nijsten
09:55 18 Jul 21

One Tree Planted is een erkende non-profit organisatie die zich bezig houdt met herbebossing. Ik ben blij om te zeggen dat RH Websites en hosting een officiële partner is. Voor elke €500 aan webdesign planten wij 5 bomen.

Protected by Security by CleanTalk