Je hebt nog geen website of je wilt je huidige website vernieuwen?
Ik bouw je professionele, responsieve en betaalbare website

Waarom een WordPress website laten maken door mij?

Ik neem een beperkt aantal projecten aan zodat ik me volledig kan toeleggen op de sites waar ik me bezig ben. Je weet altijd wie je moet contacteren en ik weet altijd over wat het gaat als je belt of mailt.
In de meeste gevallen krijg je van mij al een antwoord binnen enkele uren. Je moet niet nodeloos zitten wachten op een reactie.

Vandaag de dag is het cruciaal dat je site er goed uitziet en werkt op alle toestellen. 60% van de sites wordt bezocht met een mobiel toestel (GSM of Tablet) Je site zal er goed uitzien en perfect werken op alle mobiele toestellen.

Net zoals een wagen heeft een site updates en onderhoud nodig. Ik bied verschillende onderhoudspakketten aan zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Een site hoeft niet altijd duizenden euro’s te kosten. Omdat ik met WordPress werk en als freelancer heb ik veel minder kosten waardoor ik de prijs betaalbaar kan houden. 

Je kan zelfs maandelijks je site afbetalen als dit beter uitkomt. 

Ik lever de meeste sites af binnen enkele weken indien ik alle gegevens op tijd heb. Geen maanden wachten tot je site online is. 

Ik host je website op een snelle Cloud server en ik optimaliseer je site voor een optimale snelheid zowel op desktop als op mobiele toestellen. 

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek waar we je verwachtingen bespreken. We bekijken wat je wilt bereiken met je site, wat je budget is en wat je exact voor ogen hebt. We bekijken of je al een logo en een huisstijl hebt waar we op kunnen verder werken. Als dit niet het geval is zorg ik hiervoor.

Offerte

Als ik een duidelijk beeld heb van wat je verwacht van je site kan ik een duidelijke offerte opmaken. Je krijgt van mij een gedetailleerde offerte met alle éénmalige kosten en de eventueel terugkerende kosten.

Inhoud

Als je akkoord gaat met de offerte gaan we bekijken wat de exacte inhoud van je site moet zijn. Je kan hiervoor zelf inhoud en foto's aanleveren of je laat mij dit doen. 

Design

Nu kan ik beginnen aan de eerste ontwerpen. Ik start met je homepage omdat dit het begin is van je site. Dit gaat je een duidelijk beeld geven van de rest van de site. Dit is ook het moment dat ik een sitemap maak van al de pagina's op je site en de structuur. Dit is het moment dat ik feedback van jou nodig heb om de site volledig naar je wensen te maken.

Ontwikkeling

Je site begint vorm te krijgen. Ik ontwikkel al de pagina's en voeg al de gevraagde functies toe en test ze. Google Maps, reviews, contactformulieren, webshop,... 

Functionaliteit testen

Op deze stap ga ik alle functionaliteit van je site testen en uitproberen. Als alles werkt naar behoren ga ik, indien je dit wenst, van jou en eventuele collega's hetzelfde vragen. Is alles duidelijk? Vindt iedereen zijn weg op de site? Komen de mails aan?

Site live brengen

Nu gaan we de site live brengen. Al de DNS instellingen worden op punt gesteld en de site zal live geplaatst worden zodat iedereen je site kan gebruiken. Dit is het moment dat de site volledig opgeleverd wordt.

Garantie en controle

Ik hou de site nog 30 dagen in de gaten zodat er geen problemen opduiken. Dit is ook het moment dat je laat weten als je zelf nog problemen ziet of nog kleine aanpassingen wilt.

Wat zeggen mijn klanten?

Peter PellaersPeter Pellaers
10:14 27 Nov 21
Onze website & mails nu in handen van RH Website en hosting. Zeer tevreden over de vlotte overschakeling! Vlotte en persoonlijke service.
Tom CollierTom Collier
08:09 19 Sep 21
Heel erg snel en goed geholpen met caching probleem, conflict plug-ins en optimalisatie van de snelheid van een eigen website. De tussenkomst van RH websites & hosting zorgde voor veel tijdwinst nu alles vlotter en sneller draait. Een echte hulp en de enige web developer die we vonden die je ook verder helpt als de website niet door hen is ontworpen of gehost. Puike service!
js_loader
RH Websites en hosting
5.0
Based on 1 reviews
powered by Facebook
Marco Oggianu
Marco Oggianu
2021-09-03T12:30:56+0000
Heeft voor ons een mooie website gemaakt. Neemt de tijd om te luisteren om zo een design te maken naar onze wensen!

Wat doe ik nog?

Extra beveiliging

Webshops of sites met een login voor leden/klanten kiezen beter voor een organisatie SSL of zelfs een Extended Validation SSL bijbestellen. U bent voor wettelijk verantwoordelijk voor de gegevens van uw klanten.
Voor webshops is dit zeker een must. Wij bieden GeoTrust en DigiCert certificaten aan.
Waarom is een certificaat zo belangrijk?

Extra domeinnamen


Extra domeinnamen die verwijzen naar uw site kunnen ervoor zorgen dat uw site beter gevonden wordt. Bijvoorbeeld uw domeinnaam ook in .com en .eu 

Onderhoudsplan

Een website heeft, net zoals een auto, onderhoud nodig.
Plugins updaten, thema en WordPress updaten, scannen op spy- en malware,… Wij kunnen ook de front-end updaten met nieuwe aangeleverde inhoud.
Prijzen afhankelijk van de gewenste service. 
Indien u geen onderhoudsplan wenst is uw website ook volledig uw verantwoordelijkheid.

GDPR/Privacy, cookies

Tegenwoordig is iedereen verplicht om in orde te zijn met de GDPR richtlijnen van Europa, het cookie beleid en de privacy regels. Dit merk je aan de verschillende pop-ups op elke site met de vraag om toestemming te geven voor cookies. 

Email marketing

Met email marketing kan je heel makkelijk je klanten bereiken, als je weet hoe. Met Mailchimp of Mailerlite kan je heel gemakkelijk mailing en social media campagnes opzetten om je klanten op een persoonlijke manier te bereiken. Je kan perfect een bepaald publiek van je klanten aanspreken. 

SEO/Search Engine Optimization

Een goede website hebben is één ding, ze moet ook nog gevonden worden. SEO of zoekmachine optimalisatie is de techniek om je website af te stemmen op zoekmachines. Ik zoek uit welke keywords belangrijk zijn voor jou site, zorg ervoor dat je meta data ingevuld is en dat alles aan je site optimaal is om gevonden te worden door de verschillende zoekmachines.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als je aan een architect vraagt: “Hoeveel kost een huis?” 

Net zoals bij een huis is de kostprijs van een site van heel veel factoren afhankelijk. Ik moet eerst een goed idee hebben van wat je wilt bereiken met je webiste en welke functionaliteit je nodig hebt

Na een, volledig vrijblijvend, kennismakingsgesprek. Je mag me ook altijd een ra***@rh***************.be“>mail  waar je in uitlegt wat je zoekt. Ik kan je dan al een idee van het budget geven.

Om de site te hosten huur ik verschillende cloud VPS servers. Simpel gezegd: ik zorg dat elke site op de meest performante server staat zodat je nooit inboet op snelheid. 

De servers zijn state-of-the-art als het gaat om snelheid, veiligheid en back-ups.

Ik werk al 15 jaar als IT’er hoofdzakelijk met servers dus ik heb kennis van zaken.

Een site zelf updaten is meestal geen enkel probleem. Ik kan hiervoor de nodige uitleg geven zodat je zelf artikels, foto’s en dergelijke kan toevoegen. 

Een site zelf onderhouden vereist wel de nodige technische kennis om te vermijden dat je site gehacked wordt, offline gaat door een plugin update, enzoverder. Als je dit kan is dit zeker mogelijk maar dan ligt de verantwoordelijkheid volledig bij jou na oplevering van de site.

Om gevonden te worden in Google ben je afhankelijk van verschillende factoren. SEO (Search Engine Optimization) is het streven naar goede resultaten in zoekmachines. On-page SEO is alles op je site zelf. Dit wordt door mij volledig in orde gemaakt: de juiste titels gebruiken, meta-tags, alt-text voor afbeeldingen,…

Off-page SEO (backlinks, keyword research,…) zit er standaard niet bij maar je kan er wel voor kiezen om dit ook door mij te laten doen.

Privacy is tegenwoordig enorm belangrijk. Daarom streef ik er ook naar om te zorgen dat ik up-to-date blijf aangaande GDPR wetgeving. Al mijn sites hebben een cookie banner, cookie policy en privacy policy. 
Ik gebruik een GDPR goedgekeurde tool om je website statistieken bij te houden (dus niet Google Analytics)

Ik ben evenwel geen advocaat en raad dus altijd aan om de documenten te laten controleren door een jurist of advocaat.

One Tree Planted is een erkende non-profit organisatie die zich bezig houdt met herbebossing. Ik ben blij om te zeggen dat RH Websites en hosting een officiële partner is. Voor elke €500 aan webdesign planten wij 5 bomen.