Waarom voor RH Websites en hosting kiezen en wie ben ik?

WordPress expert met een persoonlijke aanpak. 

Waarom voor RH Websites en hosting kiezen?

Raoul Hulsmans

Hey, Ik ben Raoul. Ik ben getrouwd en heb twee schatten van zonen. Ik werk al meer dan 15 jaar professioneel in de IT sector en mijn eerste website bouw dateert al van meer dan 20 jaar geleden.
Binnen Defensie ben ik opgeleid als Network & Platform provider. Installatie, configuratie en onderhoud van servers. Je kan er dus zeker van zijn dat mijn hostingserver perfect in orde is.
Jaren geleden was ik al bezig om websites te maken voor vrienden en familie en sinds een tijdje heb ik besloten om hier verder mee te gaan.
Sinds enkele jaren heb ik me gespecialiseerd in WordPress. WordPress is voor mij de manier om tegenwoordig professionele websites te ontwikkelen. WP biedt ongelooflijk veel mogelijkheden aan zonder maanden te moeten programmeren. Welke website je ook wilt, WP en ik kunnen het aan. Om mij verder te bekwamen heb ik onder andere het certificaat 'MailChimp Certified' behaalt. MailChimp is één van de grootste mail marketing tools beschikbaar. Momenteel ben ik ook bezig met de Mailerlite certificatie.


Waarom voor RH Website en hosting kiezen?

Ik ben voor de persoonlijke aanpak. Ik wil dat elke klant tevreden is en daarom neem ik maar een beperkt aantal projecten aan zodat elke site voldoende aandacht krijgt. Ik pas het design aan tot je volledig tevreden bent. Wil je in detail weten hoe ik te werk dan vind je hier meer info.

Ik bespreek samen met je je ideeën met je zodat we tot een optimale website kunnen komen.
Ik volg permanent bijscholingen en online seminaries en webinars om mee te blijven met de laatste ontwikkelingen.

Ik zorg ook voor het totaalplaatje. Ik weet dat je als zelfstandige geen tijd hebt om je met je site bezig te houden dus daarom doe ik dat. Ik zorg voor het onderhoud, de veiligheid en de updates. Wil je hier meer over weten kijk dan even hier.

Heb je zelf een WordPress site gemaakt en zit je vast of heb je problemen? Ik doe ook aan troubleshooting op jou site.

Protected by Security by CleanTalk